Halkskydd för restaurang – skapa en säker miljö för gäster och personal

Att garantera en säker och trygg arbetsmiljö är viktigt för alla restauranger. Hala golv utgör en av de största farorna i restaurangkök och andra områden där både personal och gäster vistas, särskilt där vatten, olja eller andra vätskor ofta spills. På Halkstop har vi över 24 års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ halkskyddsbehandling för restaurang. Våra halkskyddslösningar minimerar risken för olyckor och skapar en säker arbetsmiljö för din personal och en trygg plats för dina gäster.

Halkskyddsbehandling i restaurang – en långsiktig investering

Vårt halkskydd för restaurang är utformad för att lösa problem med hala golv på ett långsiktigt och hållbart sätt. Halkolyckor kan leda till allvarliga skador och potentiella rättstvister, vilket gör det avgörande att investera i en pålitlig lösning för att minimera dessa risker. Med våra halkskyddsbehandlingar får du en långsiktig lösning som håller dina golv säkra i minst fem år, med möjlighet till ännu längre hållbarhet beroende på golvets kvalitet och gångtrafik.

Våra halkskyddsbehandlingar fungerar genom att skapa en mikrostruktur på golvets yta, vilket förbättrar friktionen även i våta förhållanden. Till skillnad från traditionella halkskyddsprodukter, som beläggningar eller mattor, flagnar inte våra behandlingar och de förlorar inte sin effektivitet över tid. Det finns ingen synlig skillnad på golvet efter behandlingen – golvet ser precis lika fint ut som innan, men med betydligt bättre grepp och halksäkerhet.

Varför välja Halkstops halkskydd till restaurang?

På Halkstop är vi branschledande inom halkskydd för restaurang och vi erbjuder en unik kombination av kvalitet, erfarenhet och kundservice. Vi använder inte underleverantörer, utan alla våra behandlingar utförs av våra egna certifierade tekniker. Detta garanterar högsta möjliga kvalitet på arbetet. Vi har löst halkproblem för kunder världen över och har arbetat med föreståndare, säkerhetspersonal och arkitekter för att skapa säkra miljöer på restauranger och andra verksamheter.

När du väljer en halkskyddsbehandling för din restaurang från Halkstop får du även fem års garanti på behandlingen. Detta ger dig trygghet i att ditt golv kommer att vara halksäkert under lång tid. Dessutom friktionstestar vi alla golv både före och efter behandlingen med hjälp av en TracScan 2.0 för att säkerställa att golvet garanterat uppfyller alla säkerhetskrav.

Efter avslutad behandling kommer du att få riktlinjer för hur golvet ska rengöras för att maximera hållbarheten av halkskyddet. Med korrekt underhåll kan du förvänta dig att behandlingen håller långt utöver garantiperioden på 5 år. Dessutom kommer du att registreras i vårt säkerhetsprogram, vilket ger dig fortsatt support och vägledning om du skulle behöva det.

Kontakta oss för en offert eller riskbedömning

På Halkstop är vi alltid redo att hjälpa dig med en konkurrenskraftig offert eller en riskbedömning av ditt restauranggolv. Vårt team av certifierade tekniker finns tillgängliga för att ge dig den bästa möjliga lösningen för att skapa en säker och trygg arbetsmiljö.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vårt halkskydd för restaurang kan förbättra säkerheten i din verksamhet och skydda både din personal och dina gäster!

Hur åtgärdar man hala golv i restaurang?

Hur långvarig är halkskyddsbehandlingen för restauranggolv?

Påverkar halkskyddsbehandlingen utseendet på golvet?

Hur kan jag vara säker på att halkskyddet fungerar optimalt?