Halkskydd i simhall och badhus

Att säkerställa säkerheten i offentliga badhus och simhallar är en avgörande uppgift för både anläggningschefer och säkerhetspersonal. Våta och hala golv utgör en hög risk för olyckor och behovet av effektiv halkskyddsbehandling är större än någonsin. På Halkstop är vi branschledande inom golvsäkerhet med över 24 års erfarenhet av att hantera halkrisker globalt. Vi erbjuder högkvalitativ halkskyddsbehandling för simhall och badhus och vårt team av certifierade tekniker står redo att hjälpa ditt företag skapa tryggare ytor för både personal och besökare.

Effektiv halkskyddsbehandling för badhus och simhall

Simhallar och badhus är områden där golven ofta utsätts för konstant fukt, vilket innebär att risken för halkolyckor är hög. Genom att använda halkskydd i badhus och simhallar kan du minimera risken för olyckor orsakade av hala ytor. Våra halkskyddsbehandlingar skapar en mikrostruktur på ytan som gör golvet halksäkert även under våta förhållanden. Tack vare en avancerad kemisk reaktion integreras behandlingen direkt i ytan, vilket innebär att det inte finns något lager som kan lossna över tiden, vilket ofta är fallet med enklare beläggningar.

Hos Halkstop erbjuder vi en långsiktig lösning på halkproblem, där halkskyddsbehandlingen för simhallar inte bara ger ett tryggare golv, utan också bibehåller sin effektivitet under lång tid. Behandlingen syns inte visuellt, så golvets utseende påverkas inte, men dess funktionalitet och säkerhet förbättras avsevärt.

Fem års garanti på halkskyddsbehandling i badhus och simhall

En av de största fördelarna med att välja Halkstop vid halkskydd i badhus och simhall är vår branschledande garanti. Vi erbjuder fem års garanti på alla våra halkskyddsbehandlingar. När behandlingen utförs enligt våra riktlinjer och underhålls enligt våra rekommendationer kan du vara trygg med att dina golv förblir säkra och halkfria under lång tid.

Vår behandling testas noggrant med en TracScan 2.0 både före och efter applicering. Genom att använda både statiska och dynamiska tester i vått tillstånd kan vi garantera att golven uppnår högsta möjliga friktion och säkerhet efter behandlingen. Behandlingen är dessutom designad för att hålla långt ut över garantiperioden beroende på golvets kvalitet och mängden gångtrafik i anläggningen.

Halkstop – din partner för halkskydd i simhall och badhus

På Halkstop har vi arbetat tillsammans med föreståndare, anläggningschefer och arkitekter för att skapa säkrare miljöer i över två decennier. Vi har den erfarenhet och tekniska kunskap som krävs för att leverera säkra och pålitliga halkskyddslösningar. Vårt certifierade team av tekniker är alltid redo att ge vägledning och teknisk rådgivning för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi arbetar enbart med egen personal och underleverantörer används inte, vilket säkerställer högsta kvalitet på varje utförd halkskyddsbehandling.

Kontakta oss idag för att få en konkurrenskraftig offert eller boka en riskbedömning för din anläggning. Vi ser till att din simhall eller badhus blir en säker plats för alla med pålitliga och hållbara halkskyddslösningar som gör skillnad.
Välj Halkstop för din nästa halkskyddsbehandling i simhall eller badhus och säkerställ en trygg miljö för både personal och besökare under många år framöver.

Hur får man bort hala golv i simhallar?

Hur kan jag säkerställa att golven i min simhall förblir halkfria under lång tid?

Påverkar halkskyddsbehandlingen golvets utseende?

Hur testar ni att halkskyddet fungerar ordentligt efter behandlingen?

Vad ska jag tänka på efter halkskyddsbehandlingen för att förlänga dess livslängd?